wrapper

Projekte

Qsk baldushk shpërndan certifikatat për nivelin e tretë të gjuhës angleze

Tiranë, 14 .09.2018Të rinjtë sot po orientohen kryesisht në zotërimin e gjuhëve dominuese për një komunikim ndërkombëtar. Duket se anglishtja…

Certifikimi i kursantëve të gjuhës frënge, një tjetër arritje e Qsk Shkafanë

Durrës, 02.09.2018 Mes shumë programeve të aftësimit dhe formimit profesional që ofrojnë qendrat social-kulturore në gjithë vendin, nën kujdesin e…

Restaurohet kroi 120 vjeçar në fshatin Tujan

Fshati Tujan është vetëm pak kilometra në periferi të Tiranës, por shenjat e varfërisë duken ndjeshëm në fytyrat e banorëve…

AIITC organizon leksion rreth mjekësisë profetike

Durrës, 09. 04. 2018 Puna për promovimin e të vërtetave shkencore, me të cilat erdhi Islami dhe profeti i tij,…

QSK Rrashbull organizon aktivitet kulturor në prag të muajit të Ramazanit

Durrës, 28. 04. 2018Puna për edukimin e brezave të rinj përbën në vetvete një rëndësi dhe përgjegjësi të madhe. Nëpërmjet…

Çelet kursi i italishtes në Qendrën social-kulturore Gërmenj

Kavajë, 05.04.2018 Me mbështetjen e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, Qendra social-kulturore në Gërmenj, gjatë ditëve të…

QSK-Borakë certifikon kursantët për nivelin e dytë të gjuhës angleze

Gjuha angleze cilësohet si një prej gjuhëve globalisht më të përhapura mes njerëzve me kombësi të ndryshme. Mësimi i kësaj…

AIITC organizon seminar rreth perspektivave të të nxënit

Tiranë, 01.03.2018 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam në bashkëpunim me qendrën social-kulturore Ishëm organizuan seminarin me temë:…

Qendrat social-kulturore të AIITC shtojnë gamën e aktiviteteve

Qendrat social-kulturore nën kujdesin e AIITC në disa zona të vendit tashmë janë shndërruar në vatra edukimi dhe kulture për…

Qendrat social-kulturore në shërbim të komunitetit

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, vazhdon të kontribuojë në mbarëvajtjen e qendrave social-kulturore në disa xhami të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2