wrapper

Projekte

Edukimi i fëmijëve me frymën e përgjegjësisë sociale përmes veprimtarive humanitare

Kavajë, 18.03.2019 Qendra social-kulturore dhe xhamia Çetë organizuan një Panair gatimi, në bashkëpunim me shkollën 9 vjeçare të zonës. Aktiviteti…

Përurohet shkolla e rikonstruktuar në Trevllazër të Vlorës

  Vlorë, 29.03.2019 Shkolla “Avni Rustemi” në fshatin 3 Vllazër të Vlorës i është nënshtruar rikonstruksionit të plotë dhe është…

Fëmijët e QSK Baldushk mirëpresin Muajin e Ramazanit me një aktivitet festiv

Tiranë, 28.04.2019 Në prag në Muajit të Shenjtë të Ramazanit, fëmijët e Qendrës social-kulturore Baldushk kanë nisur përgatitjet për ta…

Muaji Mars i mbushur me veprimtari për fëmijët e Qendrave Social-Kulturore të AIITC

Qendrat social-kulturore, të ngritura nën kujdesin e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, vazhdojnë aktivitetin e tyre, të…

Xhamia “Dar Al Nur” në Rrogozhinë ekskursion me fëmijët e kurseve të edukatës islame

Divjakë, 10.03.2019 Fëmijët e kurseve të edukatës islame në xhaminë “Dar Al Nur” të Rrogozhinës kaluan një fundjavë të këndshme…

QSK Gërmenj aktivitet me fëmijët për rolin e dijes në formimin e personalitetit

Kavajë, 17.02.2019Qendra social-kulturore Gërmenj, nën kujdesin e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, organizoi një veprimtari me titull…

Argëtimi i fëmijëve si pjesë e programeve të qendrave social kulturore të AIITC

Tiranë, 23.02.2019 Shfrytëzimi i të gjitha burimeve për argëtimin e fëmijëve është një domosdoshmëri dhe detyrë e prindërve dhe e…

Kurset e gjuhës arabe në qendrat social kulturore të AIITC

Tiranë, 05.02.2019 Kontinenti europian numëron sot një popullatë muslimane prej rreth 50 milionë banorësh, të përkatësive të ndryshme etnike. Ata…

Qendrat social-kulturore në shërbim të edukimit të brezave

Rreth 100 fëmijë të moshave shkollore vazhdojnë kurset e gjuhëve të huaja pranë Qendrave social-kulturore, nën kujdesin e Institutit Shqiptar…

Muaji i ditëlindjes së Profetit Muhamed (a.s.) përkujtohet me aktivitete të shumta social-kulturore

Në nderim të muajit të ditëlindjes së Profetit Muhamed (a.s.), Departamenti i mualimëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2