wrapper

Vizita

AIITC synon të zgjerojë bashkëpunimin me institucione shkencore e kulturore në Kuvajt

Gjatë muajit shkurt, një delegacion i Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, i përbërë nga Kryetari i Bordit…

Redaksia e revistës “Univers” vizitë kortezie në rektoratin e UET

Tiranë, 22.01.2019 Në kuadër të promovimit të revistës shkencore-kulturore “Univers”, stafi i saj i kushton një vëmendje të veçantë vizitave…

Ambasada e Palestinës pret përfaqësues të AIITC

Tiranë, 25.01.2019 Përfaqësues të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë pune në Ambasadën e Palestinës,…

Kuvajti, shteti me kontribut të madh në zhvillimin kulturor, ekonomik e shoqëror të Shqipërisë

Tiranë, 14.01.2019 Historiku i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kuvajtit daton përpara vendosjes së sistemit pluralist në Shqipëri. Në fund të…

Përfaqësues të myftinisë së Gostivarit vizitë në AIITC

Tiranë, 30 tetor 2018 Një përfaqësi e Myftinisë së Gostivarit zhvilloi një vizitë pune në ambientet e Institutit Shqiptar të…

Ambasada e Arabisë Saudite pret përfaqësues të AIITC

Tiranë, 10.10.2018 Përfaqësues të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë kortezie në Ambasadën e Mbretërisë…

Delegacioni i AIITC viziton institucionet arsimore në Bosnjë - Hercegovinë

Sarajevë, 19-21.10.2018 Një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam zhvilloi një vizitë në institucionet arsimore islame…

Përfaqësues të fondacionit “Merhamet” vizitojnë AIITC

Tiranë, 08.10.2018 Përfaqësues të fondacionit “Merhamet” me qendër në Bosnje-Hercegovinë zhvilluan një vizitë institucionale në selinë e Institutit Shqiptar të…

AIITC prezanton ide të reja bashkëpunimi kulturor

Tiranë, 04.10.2018 Zgjerimi i bashkëpunimit kulturor dhe shkencor me partnerë vendas e të huaj është një nga përparësitë e punës…

Vizitorë nga Bosnja njihen me AIITC dhe veprimtarinë e tij

  Në veprimtarinë e tij 20-vjeçare Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka shërbyer si model dhe pikë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2