wrapper

Vizita

Vizitorë nga Bosnja njihen me AIITC dhe veprimtarinë e tij

  Në veprimtarinë e tij 20-vjeçare Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka shërbyer si model dhe pikë…

Drejtori ekzekutiv i fondacionit “Maarif” viziton AIITC

Tiranë, 07.03.2018 Edukimi dhe formimi intelektual i të rinjve të Ballkanit e më gjerë, në kuadër të shtimit të njohurive…

I ngarkuari me punë i republikës së Kosovës viziton AIITC

14.03.2018 I ngarkuari me punë pranë ambasadës së Republikës së Kosovës në Tiranë, z. Sylë Ukshini, zhvilloi një vizitë miqësore…

AIITC forcon bashkëpunimin kulturor me institucionet shtetërore

Tiranë, 25 tetor 2017 Vendosja e urave të bashkëpunimit me institucionet shqiptare dhe ato të huaja përbën një prej fushave…

Delegacioni i AIITC takohet me myftiun e stambollit

Stamboll, 14 nëntor 2017Forcimi i lidhjeve të partneritetit me institucione kulturore, fetare e studimore në rajon përbën një nga shtyllat…

Teknologjia, prioritet në komunikim ndërkulturor dhe në punën shkencore

E mërkurë, 08.11.2017 Teknologjia e informacionit (IT) është një nga degët me përparim marramendës në ditët e sotme. Me qëllimin…

Publicisti Islam Osmani dhuron botimet e tij për librotekën e AIITC

11 tetor 2017 Publicisti nga Gjilani, Islam Osmani, vizitoi ambientet e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam, ku u…

AIITC vazhdon bashkëpunimin me qendrën studimore IRCICA

Tiranë, 1 qershor 2017 Qendra Studimore për Historinë, Artin dhe Kulturën Islame (IRCICA) është një prej institucioneve kërkimore, me të…

AIITC shtrin bashkëpunimin me institucione kulturore, akademike dhe shtetërore në Kuvajt

Gjatë muajit prill, një delegacion i Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam i përbërë nga Drejtori Prof. as.…

Vizitë kortezie në Bashkësinë Fetare Islame të Maqedonisë

Shkup 04.04.2017 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam i kryesuar nga Prof. As. Dr. Ramiz Zekaj kreu një vizitë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2