wrapper

Vizita

Takim pune në Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup

Shkup, 04.04.2017 Fakulteti i Shkencave Islame (FSHI) në Shkup konsiderohet si një nga qendrat kryesore të veprimtarisë akademike dhe arsimore…

AIITC me objektiva te rinj për të shtuar bashkëpunimin kulturor dhe shkencor me Egjiptin

Tiranë, 08.02.2017 Në kuadër të zhvillimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit me institucione dhe partnerë të ndryshëm brenda e jashtë vendit,…

AIITC me objektiva te rinj për të shtuar bashkëpunimin kulturor dhe shkencor me Egjiptin

Tirana, 08.02.2017                                    …

Drejtori i Arkivit Kombëtar i EBA vizitë në AIITC

Ditën e sotme, dt. 21.09.2015, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) priti për vizitë një delegacion me…

AIITC mirëpret albanologen prof. asoc. Lindita Xhanari

Ditën e martë më datë, 31. 03. 2015 vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) albanologia dhe…

AIITC shtrin bashkëpunimin kulturor me fondacionin humanitar "Zayed Bin Sultan Al Nahayan"

Vendosja e urave të bashkëpunimin me institucione dhe organizata të ndryshme kulturore, akademike e arsimore, brenda dhe jashtë vendit, është…

AIITC mirëpret vizitorë nga shoqata kulturore "Dituria"

Ditën e hënë më datë 16. 02. 2015 një delegacion nga Shoqata Kulturore "Dituria" Bujanoc , vizitoi Institutin Shqiptar të…

AIITC mirëpret delegacionin e Bashkësisë Islame të Mitrovicës

Ditën e premte më datë, 16. 01. 2015 një delegacion i Bashkësisë Islame të Mitrovicës vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit…

Fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 vizitojnë AIITC

Paraditen e datës 5 Gusht 2014, fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 , nën shoqërinë e kujdestarit të tyre vizituan…

Përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas", vizitojnë AIITC

Ditën e hënë, një delegacion me katër përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas" të Partisë së Drejtësisë në Kosovë vizituan…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2