wrapper

Vizita

AIITC mirëpret vizitorë nga shoqata kulturore "Dituria"

Ditën e hënë më datë 16. 02. 2015 një delegacion nga Shoqata Kulturore "Dituria" Bujanoc , vizitoi Institutin Shqiptar të…

AIITC mirëpret delegacionin e Bashkësisë Islame të Mitrovicës

Ditën e premte më datë, 16. 01. 2015 një delegacion i Bashkësisë Islame të Mitrovicës vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit…

Fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 vizitojnë AIITC

Paraditen e datës 5 Gusht 2014, fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 , nën shoqërinë e kujdestarit të tyre vizituan…

Përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas", vizitojnë AIITC

Ditën e hënë, një delegacion me katër përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas" të Partisë së Drejtësisë në Kosovë vizituan…

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë një delegacion nga Dubai

Këto ditë viziton vendin tonë një delegacion zyrtar nga Drejtoria e Çështjeve Islame dhe të Bamirësisë në qeverinë e Dubait,…

Vizitoi AIITC-në znj. Shereen Daghestani, intelektuale dhe aktiviste e shquar nga Arabia Saudite

Në vazhdën e vizitave që personalitete të ndryshëm, akademikë e intelektualë vendas dhe të huaj bëjnë në Institutin Shqiptar të…

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë Ish-Ministren e Arsimit të Emirateve të Bashkuara Arabe znj. Aisha Sayyar

Ditën e enjte, 19.09.2013, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë Ish-Ministren e Arsimit të Emirateve…

NJË DELEGACION NGA KUVAJTI VIZITOI AIITC

Më datë 12.06.2012, një delegacion nga Kuvajti i përbërë prej 5-6 vetash dhe i kryesuar nga ish-kryeparlamentari Kuvajtjan Duajxh Esh…

Dr. Muhamed Sbitli, hulumtues në Qendrën Fejsal për Studime Islame, Riad dhe Zv/Kryeredaktor i revistës "Islami dhe Bota Moderne" viziton AIITC

Më datë 01.06.2013, Dr. Muhamed Sbitli, hulumtues për studime strategjike në Qendrën Fejsal për Studime Islame, Riad dhe Zv/Kryeredaktor i…

111 NXËNËSE TË MEDRESESË "ISA BEU" TETOVË VIZITUAN AIITC

Paraditen e datës 31 maj 2013, 111 nxënëse të Medresesë "Isa Beu"Tetovë, nën shoqërinë e mësuesve të tyre dhe të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2