wrapper

Vizita

Dr. Muhamed Sbitli, hulumtues në Qendrën Fejsal për Studime Islame, Riad dhe Zv/Kryeredaktor i revistës "Islami dhe Bota Moderne" viziton AIITC

Më datë 01.06.2013, Dr. Muhamed Sbitli, hulumtues për studime strategjike në Qendrën Fejsal për Studime Islame, Riad dhe Zv/Kryeredaktor i…

111 NXËNËSE TË MEDRESESË "ISA BEU" TETOVË VIZITUAN AIITC

Paraditen e datës 31 maj 2013, 111 nxënëse të Medresesë "Isa Beu"Tetovë, nën shoqërinë e mësuesve të tyre dhe të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2