wrapper

Veprimtari Gjuhet

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC ofron mësimdhënie falas për kursantët e gjuhës arabe

Tetor, 2017 Pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam rinisin kurset e gjuhëve të huaja për vitin shkollor 2017-2018.…

Nisin kurset e reja të gjuhës arabe

Tiranë, 20.02.2017 Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC nisi në muajin shkurt kurset e reja të gjuhës arabe në tre…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvillon me sukses mësimdhënien e gjuhëve të huaja

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, që prej vitit 2012 operon në aktivitetin e saj akademik, duke ofruar mësimin e…

Nis veprimtarinë e saj “Shkolla verore AIITC 2015”

Si çdo vit, pushimet verore vijnë më shpejt nga ç'e mendojmë si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Me fillimin…

Zhvillohet me sukses seminari : "Sistemi ndërkombëtar testues i gjuhës angleze"

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvilloi me sukses seminarin informativ me temë: "Sistemi Ndërkombëtar Testues i Gjuhës Angleze", drejtuar…

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC certifikon kursantë të nivelit të parë të gjuhës turke

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC që prej vitit 2012 vijon aktivitetin e saj arsimor, duke ofruar mësimin e gjuhëve…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC në shërbim të të rinjve shqiptarë

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, ofron për kursantët e saj metoda të përditësuara për gjuhët anglisht, gjermanisht, turqisht si…

Mbyllet me sukses kampi veror "SHQIPËRI 2014"

Kampi Veror "Shqipëri 2014", i cili zhvillohet prej datës 2 gusht 2014 në mjediset e Qendrës Kulturore "Mileniumi", sot mbylli…

Nxënësit e Shkollës Verore 2014 në ndihmë të fëmijëve në nevojë

Ditën e sotme nxënësit e Shkollës Verore AIITC 2014, kaluan një ditë ndryshe nga ditët e tjera. Duke u nisur…

AIITC hap teatrin e kukullave në shërbim të nxënësve të Shkollës Verore 2014

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, si një institucion që përpiqet të kontribuojë në kulturën shqiptare me prurje…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2