wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

AIITC organizon mbrëmje kulturore në Qendrën dhe Xhaminë e Dy Vajzave

Shkodër, më 19.01.2017 Në kuadër të promovimit të vlerave qytetëruese të besimit islam, AIITC në bashkëpunim me Myftininë e rrethit…

Doli nga shtypi numri 18 i revistës shkencore - kulturore "Univers"

Pas një pune përgatitore disa mujore, vjen në duart e lexuesit numri 18 i revistës shkencore-kulturore “Univers”, botim i Institutit…

AIITC zhvillon seminar studentor për suksesin në karrierë

Tiranë, 22.01.2018 Departamenti i Studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi seminarin me temë: “Studentët…

Seminar studentor për raportet e njeriut me veten dhe Krijuesin

Tiranë, 14 dhjetor 2017 Puna me studentët është një nga fushat e veprimtarisë së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të…

AIITC zhvillon mbledhjen e radhës së bordit drejtues

Tiranë, 26.09.2017 Në mjediset e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam u mblodh Bordi Drejtues, i përbërë nga emra…

Së shpejti në shtyp numri i 18-të i revistës “Univers”

Tiranë, 13.11.2017 Pas një punë përgatitore disa mujore, redaksia e revistës shkencore kulturore “Univers” u mblodh në ambientet e Institutit…

Departamenti i studentëve në AIITC çel siparin e aktiviteteve për vitin akademik 2017-2018

  Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, Departamenti i studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të…

Mbyll punimet konferenca 2-ditore për kurrikulat e edukimit islam në medresetë shqiptare

Ohër, 07.10.2017 Pas dy ditësh intensive me kumtesa, prezantime e diskutime, mbylli punimet e saj në Ohër të Maqedonisë Konferenca…

Çel siparin konferenca ndërkombëtare rreth medreseve shqiptare

Ohër, 06.10.2017 Në praninë e funksionarëve të jetës fetare islame dhe instituticioneve edukative islame nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali I…

Çelet ekspozita grafike për sahatkullat mesjetare të qyteteve shqiptare

Berat, 29 shtator 2017 Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam mbështeti nismën e…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2